TGRADIO.PL - Witamy!
- Tomasz Achtelik
- Administrator
- Kontakt:
TGRADIO.PL - Witamy!
Temat radia w Tarnowskich Górach pojawia się to tu, to tam, od dawna. Przez chwilę funkcjonowało nawet internetowe radio TCK FM, ale... już nie funkcjonuje ;) Jako, że to medium jest szczególnie bliskie mojemu sercu, otwieram dział, poświęcony temu właśnie tematowi. Będą tu pojawiać się materiały, które udało mi się nagrać (w przeszłości bliższej i dalszej), mające jakiś związek z naszym miastem. Możemy też akademicko (lub nie), podyskutować o pomyśle samego radia i czy na coś takiego nasze miasto jest gotowe...? 8-) Witam i zapraszam! - Tomek Achtelik
AchRadio - produkcja radiowa. | Kalendarium - Kalendarium showbiznesu
-
Marek TG
Re: TGRADIO.PL - Witamy!
Radio to jest bardzo szlachetne medium. Mają Piekary i zawsze się zastanawiałem czemu Tarnowskie Góry nie mogą się zabrać za taki projekt. Nawet fajne internetowe radio byłoby spoko. Wszyscy i tak siedzą w komórkach.
- Tomasz Achtelik
- Administrator
- Kontakt:
Radio w eterze, to potężna inwestycja (głównie w koncesję itp) moim zdaniem internet jest przyszłością, również jeśli chodzi o radio. Lepiej zainwestować w ludzi i sprzęt potrzebny do ograniecia tego online / w wersji DAB
AchRadio - produkcja radiowa. | Kalendarium - Kalendarium showbiznesu
Byłoby fajnie, ale żeby nie odpuszczać tego po roku i nie sprzedawać jakimś Eskom czy Agorom. Kibicuję pomysłowi!
Jestem za. I fajna promocja by była dla lokalnych zespołów itp, których ba Górach nie brakuje
:ugeek:
Piekary mają radio od 30 lat, nawet Chorzów teraz ma to internetowe radio Best... jestem za! TGRadio to brzmi dumnie! 
- Marek Wójcik
Mocno kibicuję temu pomysłowi. Kilku zapalonych ludzi, jakiś sponsor i można działać 
-
Greg
Radio w Tarnowskich Górach to byłby hit. Jakieś takie fajne, z audycjami tematycznymi. Żeby każdy miał coś dla siebie i wiedział kiedy to leci itp. Może być w internecie. I tak wszyscy siedzą w komórkach.